top of page
Verzenden: Winkelbeleid

ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1 - ALGEMEEN

1.1 De Algemene Voorwaarden van Colorfull Jewelz zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Colorfull Jewelz. Wanneer je een artikel bestelt, gaat je akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat je een bestelling plaatst. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact op via colorfull-jewelz@hotmail.com.

Artikel 2 - OVEREENKOMST EN BESTELLING

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Colorfull Jewelz verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Colorfull Jewelz de enige eigenaar van de producten.

2.2 Zodra je bestelling is verwerkt, ontvangt je per mail een bevestiging. Hierin staat of de betaling is geaccepteerd en een bevestiging van de details van je bestelling.
 

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten kunnen iets afwijken. Als een product niet aan je verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6).

Artikel 3 - BETALING EN BETAALMETHODE 

3.1 Bij Colorfull Jewelz kun je kiezen uit de beveiligde betaalmethode Ideal.
 

3.2 Alle productprijzen op www.colorfull-jewelz.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

Artikel 4 - LEVERING

4.1 Colorfull Jewelz levert bestellingen via de koeriersdienst PostNL. Je kunt zelf kiezen of je je bestelling met of zonder track en trace wil versturen.
 

4.2 Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven of de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Colorfull Jewelz deze extra kosten bij je in rekening.
 

4.3 Colorfull Jewelz verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Colorfull Jewelz streeft er altijd naar dat je, je bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, laten wij dat onmiddellijk aan je weten.

Artikel 5 - ZICHTTERMIJN
5.1 Wij raden je aan de kwaliteit en het aantal producten binnen 14 werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar colorfull-jewelz@hotmail.com. Dan gaan wij een gepaste oplossing voor je bedenken.

Artikel 6 - RETOURNEREN EN OMRUILEN
6.1 Als je niet tevreden bent over je aankoop, heb je vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen, 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

 

6.2 Verpak de items in de originele verpakking of in een goed beschermde vervangende verpakking.
 

6.3 Stuur een mail naar colorfull-jewelz@hotmail.com met de reden en datum van retournering en vermeld je naam en ordernummer.
 

6.4 Let op: als u uw retour niet aanvraagt via de mail, kan uw retour niet verwerkt worden.
 

6.5 Je kunt het pakketje terugsturen naar het adres wat je in de mail ontvangt.
 

6.6 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor je eigen rekening.
 

6.7 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.
 

6.8 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle. 
 

6.9 Restitutie kan alleen worden overgemaakt naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7 - COPYRIGHT
7.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Colorfull Jewelz zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Norie mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 8 - CONTACT INFORMATIE

Vragen over onze algemene voorwaarden? Mail dan naar Colorfull-jewelz@hotmail.com.
 

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 17-11-2023.

bottom of page