top of page

ZONNEBRIL KOORDJES

Zonnebril koord: Welkom
Zonnebril koord: Nieuwe collectie

Zonnebril koordjes on-trend

Zonnebril koordjes maken je outfit voor de zomer en het festivalseizoen helemaal af. Ze zijn niet alleen heel kleurrijk en fashionable, maar ook praktisch en handig. Je kunt je bril of zonnebril nu gemakkelijk om je nek hangen, wanneer je deze niet op wilt zetten. Zo raak je je bril ook niet snel kwijt. That’s why we love brillen- en zonnebrillen koordjes!

De brillenkoordjes zijn handgemaakt met kraaltjes of stainless steel. Ben jij op zoek naar een ander ontwerp brillenkoordje? Stuur ons dat gerust een mailtje. Wij maken de koordjes zelf met de hand, waardoor customize zonnebril koordjes gemakkelijk gemaakt kunnen worden. Mix and match daarnaast deze brillenkoordjes leuk met andere zomerse sieraden, zoals kettingen en enkelbandjes.

Een brillenkoordje is niet alleen super leuk om voor jezelf te shoppen, maar ook om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je bestie, moeder, oma of tante. Een zonnebril hebben we namelijk allemaal wel, dus een brillenkoordje komt altijd van pas! Een zonnebrillenkoord is daarnaast ook een erg vrolijke toevoeging aan je outfit, waardoor het een perfect accessoire is om cadeau te doen! Iedereen zal blijf worden van een zonnebril koordje van Colorfull Jewelz.

bottom of page