top of page

Sieraden voor Valentijnsdag? Vind het perfecte cadeautje!

In love met sieraden. Het is weer de tijd van het jaar waarin de liefde in de lucht hangt. Valentijnsdag staat voor de deur en wat is een betere manier om je liefde te uiten dan met mooie sieraden? Sieraden zijn een tijdloos geschenk. Of je deze nu shopt voor je geliefde, zus, moeder, vader, vriendin, vriend of ieder ander die je lief hebt, wij geven je graag inspiratie en tips voor het perfecte Valentijnscadeau!


Sieraden met hartjes

Het symbool van de liefde is wel een hartje. Een hartvormige hanger aan een sierad kan een betekenisvol cadeau zijn voor deze romantische gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan de subtiele Chain ketting met hartje. Deze stainless steel schakelketting met klein hartje is tijdloos en perfect als kado. Wil je graag uitpakken met jouw Valentijnscadeau? Denk dan eens aan deze trendy oorbellen Lange hartjes oorbellen met ribbels of Statement hartjes oorbellen. Deze eye catchers staan niet alleen leuk op Valentijnsdag zelf, maar het zijn ook de perfecte oorbellen voor uit eten. Combineer deze hippe oorbellen met Gekleurde hartjes ring.


Valentijnscadeau voor mannen

Sieraden zijn niet alleen het perfecte geschenk voor vrouwen, maar ook voor mannen! Geef hem ook een blijvende herinnering met een stainless steel Lange ketting. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een tijdloze uitstraling die zowel mannen als vrouwen aanspreekt. Net als de lange schakel ketting is deze ketting perfect voor het creëren van een laagjes look. Mocht je een bedeltje aan de ketting willen? Mail ons voor de mogelijkheden.


Ook de leren armbanden zijn een leuke toevoeging aan de garderobe van jouw vriend, vader of man. De gevlochten armband is het perfecte accessoire voor mannen. De magnetische kliksluiting zorgt ervoor dat je de armband gemakkelijk zelf om kunt doen.


Matchende sieraden

Hoe leuk is het als jij en je vriend of vriendin matchende sieraden dragen. Verbind jezelf met je geliefde of iemand die je lief hebt en koop twee dezelfde sieraden. Denk bijvoorbeeld aan Lange schakel ketting die zowel leuk staan bij mannen als vrouwen. Het is bij ons ook mogelijk om er een stainless steel bedeltje aan de laten hangen. Mail ons voor de mogelijkheden! Daarnaast is een matchende Love zegelring ook perfect voor de dag van de liefde.


Of je nu op zoek bent naar bent naar een Valentijnscadeau voor je geliefde, zus, moeder, vader, vriendin, vriend of ieder ander die je lief hebt wij verkopen het allemaal. Met deze inspiratie vind je vast het perfecte Valentijns geschenk. Wil de sieraden graag speciaal laten inpakken? Geen probleem! Voeg een cadeaudoosje toe aan je bestelling en wij zorgen ervoor dat je sieraad mooi wordt ingepakt voor Valentijn.



Earparty inspiratie voor een Valentijnslook.
Hartjes siera



7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page