top of page

Hoe combineer je sieraden: Mixen en matchen van sieraden 🪩 🌸

Bijgewerkt op: 17 dec. 2023

Sieraden maken je outfit altijd af! Het zijn niet alleen accessoires, maar geven net een extra touch aan je stijl en outfit. Van het combineren van kettingen tot earparty's. Met het mixen en matchen van verschillende sieraden creëer je unieke en prachtige looks die je persoonlijke stijl weerspiegelen. Lees hieronder allemaal tips over hoe combineer je sieraden en creër je de perfecte sieraden party!


1. Create your own style

Voor iedereen is het verschillend. De ene draagt zilveren en de andere gouden sieraden. Voordat je begint met het combineren van sieraden, is het essentieel om je eigen stijl te begrijpen. Ben je meer van de subtiele sieraden. Dan passen vooral kleine oorbellen en dunne kettingen met weinig bedeltjes bij je. Ben je meer iemand die graag opvalt? Dan passen statement items meer bij jou. Denk hierbij aan grote gekleurde oorbellen of zegelringen. Door je stijl te kennen, kun je sieraden kiezen die goed bij elkaar passen en een harmonieus geheel vormen.


2. Less is more

Hoewel het combineren van sieraden leuk is, is het belangrijk om niet te overdrijven. Soms kan less echt more zijn. Kies één stuk als de ster van de show en bouw je andere sieraden eromheen. Bijvoorbeeld, als je een opvallende ketting draagt, houd dan je armbanden en oorbellen subtieler.


3. Mix materialen

Het mixen van verschillende materialen kan een speels effect geven aan je sieradenparty. Dit is een interessante manier om sieraden te combineren. Durf eens goud met zilver te combineren. Ook kun je stainless steel sieraden goed samen dragen met sieraden gemaakt van kralen. Deze mix zorgt voor een speelse uitstraling.


4. Stap uit je comfortzone

Het combineren van sieraden is het perfecte moment om uit je comfortzone te stappen. Probeer eens iets nieuws, zoals het dragen van meerdere ringen aan één hand of het stapelen van meerdere kettingen. Sieraden combineren is een creatieve uitlaatklep, dus wees niet bang om te experimenteren en nieuwe looks uit te proberen.


5. Let op de gelegenheid

Elke gelegenheid vraagt om een andere benadering van sieraden. Terwijl je overdag misschien kiest voor subtielere look, kun je 's avonds wat meer uitpakken met opvallende statement sieraden. Houd rekening met de dresscode en de sfeer van de gelegenheid bij het kiezen van je sieraden.


6. Laagjes zijn de key

Het stapelen van sieraden is een van de meest populaire trends van dit moment. Combineer verschillende kettinglengtes voor een gelaagd effect of het stapelen armbanden. Laagjes voegen diepte toe aan je look en geven je de mogelijkheid om meerdere favoriete stukken tegelijk te dragen.

Het combineren van sieraden is een persoonlijke en creatieve bezigheid. Er zijn geen harde regels, dus laat je inspireren en ontdek wat voor jou werkt. Of je nu kiest voor een minimalistische uitstraling of liever experimenteert met gedurfde combinaties, het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt in wat je draagt. Dus mix, match en straal met je unieke sieradencombinaties!

9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page